Амулети за любов и щастие

Амулети за любов и щастие

Източник: , , 26.07.2017
Амулети за любов и щастие
Амулети за любов и щастие
Амулети за любов и щастие

Липсва ви любов? Или има, но се страхувате да нея загубите? А може би ви се струва, че семейният ви живот е под заплаха и искате просто да се застраховате? В тези случаи помагат различни талисмани и амулети, направени от вас с искрено сърце, а главното – с вяра, че обезателно ще помогнат. Помнете, че създаденият от вас талисман или амулет не е играчка и за него не трябва да разказвате на никого, дори на любимия човек. Нека това бъде вашата малка тайна...
Преди да пристъпите към направата на талисман за привличане на любов, честно си отговорете пред себе си действително ли искате да я намерите, или ви води абстрактното желание да обичате и да бъдете обичани, но не сте готови за истинска любов. Ако не сте готови, не бързайте с талисмана. Любовта сама ще ви открие, когато настъпи вашето време. Ако сте убедени в чувствата си, изберете си талисман по вкус.

Руна Уруз

За придобиването на любов „отговаря” руната Уруз. Тя помага също за укрепване и запазване на любовта, затова можете да я използвате и когато търсите любов, и когато вече я имате.
За начало изберете предмет, върху който да нарисувате руната Ъруз. Това трябва да е нещо малко, с което никога не се разделяте или можете да носите, без да привличате вниманието. Можете да си поръчаяте и при бижутер малък медальон с изображението на тази руна, да я изобразите върху костилка от кайсия или да я носите в козметичната си чантичка.
Най-добре е да нарисувате руната с черен туш или друга боя, но дори тя да е гравирана или пирографирана, следващият етап е задължителен – запознанството. За целта нанесете върху руната капка от своята кръв, поговорете с нея, разкажете й каква помощ очаквате. Оставете кръвта да изсъхне и лакирайте руната (може с безцветен лак за нокти).
Практиката показва, че руните са удивителни, за тях не са необходими някакви специални заклинания. Те напълно разбират човешката реч и помагат. Така, че не се отнасяйте към разговора с руната като към първия признак на шизофрения – този разговор наистина действа и активизира руната. Ако правите руна за придобиване на любов, не забравяйте редовно да я изваждате, когато никой не ви гледа, и да поглаждате рисунката. Това е и отличен начин за успокояване. Руната, направена от натурален материал, има свойството да се загрява.
Ако правите рината Уруз са съхранение и укрепване на любовта, направете същия и за вашия възлюбен. Само се постарайте той да не се усети за това. Ако по натура е мистик, този амулет ще му хареса.

Знакът Ин-ян

Навсякъде можете да си купите медальони и украшения с изображение на съединението на мъжкото и женското начало. Този знак помага не само да придобиете душевна хармония, да достигнете равнивесие и духовно изчистване , но и привлича любовта.
Мъжът и жената, студът и топлината, светлината и тъмнината, земята и небето, денят и нощта. Едното е невъзможно без другото. Затова този талисман ще ви помогне да разкриете сърцето си за любовта и ще привлече към вас взаимно чувство.
И дори когато откриете любовта си, носете периодично талисмана, за да остават отношенията ви хармонични и радостни и нищо да не помрачава чувствата ви.

Талисман на Венера

Този талисман е астрологически, посветен е на Венера – богинята на любовта, и изглежда като пентаграма, вписана в кръг и заобиколена с различни знаци. Той ще ви направи привлекателни в очите на противоположния пол, ще привлече към вас любовта и щастието. Този талисман е най-добре да се купи и да се носи като медальон.
Можете обаче и да направите талисмана на Венера сами. За целта на плътна зелена хартия начертайте седмоъгълник, на едната страна с червена боя нарисувайте знака на Венера, а на другата напишете името си и какво искате от талисмана. Най-добре е надписът да бъде в известен смисъл зашифрован. Ако не владеете някакъв древен език, просто напишете българския текст с латински букви.
Изрежете седмоъгълника и нисете талисмана винаги със себе си. Не го забравяйте, когато отивате нягъде, където има шанс да се запознаете с нови хора или да срешнете човека, който ви е симпатичен. Когато при вас дойде любовта, талисманът трябва да се изгори или закопае.
Не бива да мислите, че създавайки амулети за любов и семейно щастие, извършвате насилие над любимия човек. Всички следващи амулети не привързват човека към вас, а действат като пазители на любовта от неразбиране, обиди, от неволна или нарочна злоба – от всичко, което рано или късно разрушава и най-стабилните итношения.

Руна Вуньо

Това е руната на светлината, на радостта. Тя е свързана с енергията на Венера и Юпитер и способства за прилив на енергия, дарява отношенията между мъжа и жената с хармония, повдига настроението. Способна е да потуши конфликта в зародиш, да настрои възлюбените един към друг. Тази руна дарява взаимно разбиране, а това е важно за дълги и хармонични отношения.
Трябва да нарисувате руната за двамата – за мъжа и за жената, а още по-добре е в помещението, където семейната двойка или влюбените прекарват най-много време. Всичко останало е както за руната Уруз – и изобразяването, и разговорът, и капчицата кръв, и молбата.

Чифтни предмети

За запазването на любовта и семейните отношения помагат и всякакви чифтни предмети, свързани по някакъв начин с вас и любимия човек: ваша снимка, кукли, направени по ваш образ и подобие, две камбанки, свързани с червена лентичка.

Камбанки на любовта

Вземете две абсолютно еднакви медни камбанки. Дайте на любимия да държи едната и го помолете да си спомни всички хубави моменти и емоции, свързани с вас. Но не обаснявайте за какво е нужно, просто кажете, че това е ваш малък каприз. Със своята камбанка направете същото – възкресете в паметта всичко, което ви е скъпо, и ви доставя радост. Естествено, трябва да е свързано с партньора.
След това завържете с червена лента двете камбанки и ги окачете в помещението, където двамата прекарвате най-много време. Понякога ги разклащайте, особено когато чувствате, че в отношенията ви има напрежение.

Кукли-амулети

Ушийте две малки куклички. В едната трябва да има част от вас, а в другата – от вашия партньор: например кичур коса. Облечете куклите в ярки дрехи, направете им усмихнати лица. Когато ги изработвате, наговаряйте: както куклите се усмихват една на друга, така и вие да се усмихвате един на друг. Както те седят една до друга, така и вие да живеете в мир и съгласие. Както куклите се държат за ръце, така и вие цял живот да сте заедно.
Най-доброто място за куклите е спалнята. Ако нямате спалня, сложете сложете ги на перваза на прозореца – по-близо до слънцето.

Славянски амулет „Ладинец”

Този амулет е за семейни двойки. Той съхранява мира и разбирателството в семейството, отклонява бедите, пази от пристъпи на немотивирана ревност, дарява благополучие. Амулетът е посветен на Лада – славянска богиня на любовта и покровителка на семейното огнище.
Може да се изработи от сребро и да се носи като мадальон. Можете да го държите и у дома – и това е за предпочитане. Може да се нарисува и на стената или върху парче картон.
Талисманите и амулетите са полезни, но помнете, че и от вас зависят много неща. У вас има магия, която трябва да използвате, за да откриете и съхраните любовта...


3 гласа
Статия
Амулети за любов и щастие

СЪДБАТА - Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили

Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили
Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили

Всеки от нас поне веднъж в живота си е бил сигурен, че съдбата му праща някакъв знак, за да го предупреди, че ще му се случи нещо...[ още ]

Привлечете парите с Индийско Орехче

Привлечете парите с Индийско Орехче
Привлечете парите с Индийско Орехче

Направете си сами магия с индийско орехче, за да приблечете по-бързо парите към вас. Извадете банкнотите, които имате в портмонето си....[ още ]

Бирата ни прави по-хубави

Бирата ни прави по-хубави
Бирата ни прави по-хубави

Биротерапията с успех се прилага за извеждането на канцерогенни вещества от организма, а също и соли от бъбреците и покочните пътища. Съответно пивото понижава риска от ракови...[ още ]

Почистете лицето, за да светне като порцелан

Почистете лицето, за да светне като порцелан
Почистете лицето, за да светне като порцелан

Със сода за хляб. Смесете 2 лъжички сода за хляб и малко вода и нанесете върху лицето си с кръгообразни масажни деижения....[ още ]