Кичури за късмет

Кичури за късмет

Източник: , , 17.07.2017
Кичури за късмет
Кичури за късмет
Кичури за късмет

Оказва се , че от формата на прическата, дължината и цвета на косата зависи какви черти от характера ще покажем пред света, как ще се отнасят към нас околноте, какви събития ще се случват в живота ни. Така че, променяйки иминджа си, добре е да се обръща внимание не само на препоръките на стилиста, но и на съветите на астролога...

Най-големите промени очакват онези, които са решили кардинално да променят дължината ма косата си – да я отржат или да я удължат (днес това също е възможно). Неволно те попадат под влияние на противоположна енергетика: на мъжка – тези, които са решили да отрежат косата си, и на женска – които ще я удължават.

Като си направите къса прическа, ще придобиете по-активна жизнена позиция, по-пробивни качества, сила и ... способност да привличате конфликти, като едновременно с това ше изгубите възможността да решавате споровете по мирен път. С тези качества ви даряват Марс, Слънцето и Уран, които умеят истински да разтъсят прекалено спокойното съществуване. Ако в плановете ви влиза „нежна революция” в собствения ви живот, скъсявайки косите си постепенно – по 2-3 см на месец.

Обратният процес – на порастване на косата е много по-бавен процес, тъй като се намира под влияние на меките женски планети Луна и Венера. Дългите коси винаги правят образа по-сексуален и мек – както при мъжете, така и при жените. Способстват за хармония в личния живот и душевно равновесие и адаптация в колектива. Но професионални и материални успехи не чакайте – прекалено спокойната работа никога не е особено успешна.

Цветът на косата, на свой ред, влияе върху характера, като активизира и откроява определени черти. Например яркият „блонд” – цветът на Слънцето, привлича вниманието и усилва творческите способности, но при това пробужда егоизма.

Върху пепелните и платиновите блондинки влияе Луната, дарявайки ги с чувствителност, майчински качества и едновременно с пасивност. Разпространеното светлорусо с пепелен отенък е венериански цвят на косите. Той, от една страна, помага да уредите личния си живот, а от друга „блокира” решителността.

Тъмнорусият способства за успех в търговията, увеличава на само IQ , но и броя на безразборните връзки (проявяват се интригите на Меркурий).

Ярките рижав, кестеняв и златистите тонове попадат под юрисдикцията на Марс, следователно ви правят по-напористи и конфликтни.

Кестенявите с тъмен отенък са дъщери на Юпитер – имат по-големимфинансови блага от останалите, но са лишени от душевност.

Черният като „гарваново крило” цвят на Плутон дарява със страст и повишава магнетизма, но често предизвиква пристъпи на безпричинна тъга.

И накрая, в най-неочакваните цветове се оцветяват косите на Уран – планетата на революционерите, която заедно с интензивно червеното, зеленото или виолетово може да изсипе върху главата ви жял чувал приключения.

Избирайте какви качества бихте искали да придобиете през настъпващия сезон и смело при фризьора! Ако искате успешно да преминете събеседване, за да започнете по-хубава работа, се отнесете по-сериозно към избора на прическа. Именно това изисква Сатурн, който „ще се застъпи” за вас пред работодателя.

И така, смелите експерименти с цвета на косата отложете за по-късно: Ярката боя ще предизвика предизвика интереса на околните, но не и доверието им. Освн това заради събеседването ще трябва да се откажете от всякакви волности – игриви къдрици или секси заплетени кичури: Сатурн изисква във всичко ред и прецизност.

Разбира се, съвременната модна прическа ще охарактеризира собственика си в очите на бъдещия началнил. Но ако косата до кръста е вашата гордост, не е задължително да отрежете този разкош – достатъчно е да подберете правилната прическа. Косата, събрана на обикновена „опашка” , сигнализира на работодателя за вашата пределна простота и неумение да се приспособявате. Изберете свободен нисък кок – с него ще заприличате на интелигентен, отговорен и знаещ специалист. Само, че не стягайте прекалено прическата: твърде стегнатия кок сякаш „моли” за снизхождение – няма да е трудно да получите работата, но не чакайте добра заплата – обезателно ще я занижат. Притежателите на коса със средна дължина предизвикват доверие у работодателите. Дамата с косите до раменете и мъжът с обикновена подстрижка са типичните работници от средното звено – умерено инициативни, управляеми и предсказуеми, със семейни ценности и малък комплект вредни навици. Тоест много удобни за ролята на подчинени. Ако това е впечатлението, което бихте искали да направите на бъдещия си шеф, малко преди събеседването посетете фризьорския салон, за да „освежите” прическата. Само че го направете не в навечерието на решаващата среща, а седмица по-рано, за да могат косите ви да придобият по-естествен вид. Последният щрих на имиджа ще бъде вярната посока на сресване – косите, сресани на дясно, ви правят малко по-активни и уверени; наляво – смекчават образа; правият бретон имитира „простодушие” ( понякога то също е полезно).

Късото подстригване ви дава максимален шанс да получите работа с перспективно издигане в служебната стълбица. То говори, че сте активни, смели, способни на риск, практични и едновременно с това притежавате стратегическо мислене, не сте обременени със семейство, затова можете да птделяте повече време на работата си. Т е прекрасно подхождате за ролята на началник-отдел, независим специалист...или студент-стажант със задължения на куриер. Но в никакъв случай не сресвайте късите коси гладко назад: в този случай ще направите впечатление на скандалджия, който вместо с работа е зает с интриги и с дебнене на собствения си началник.

И последно правило: прическата, с която са ви приели на работа, трябва да се запази през целия ви изпитателен срок – кой знае, може би тя ви е помогнала в решаващия момент...


2 гласа
Статия
Кичури за късмет

СЪДБАТА - Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили

Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили
Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили

Всеки от нас поне веднъж в живота си е бил сигурен, че съдбата му праща някакъв знак, за да го предупреди, че ще му се случи нещо...[ още ]

Привлечете парите с Индийско Орехче

Привлечете парите с Индийско Орехче
Привлечете парите с Индийско Орехче

Направете си сами магия с индийско орехче, за да приблечете по-бързо парите към вас. Извадете банкнотите, които имате в портмонето си....[ още ]

Бирата ни прави по-хубави

Бирата ни прави по-хубави
Бирата ни прави по-хубави

Биротерапията с успех се прилага за извеждането на канцерогенни вещества от организма, а също и соли от бъбреците и покочните пътища. Съответно пивото понижава риска от ракови...[ още ]

Почистете лицето, за да светне като порцелан

Почистете лицето, за да светне като порцелан
Почистете лицето, за да светне като порцелан

Със сода за хляб. Смесете 2 лъжички сода за хляб и малко вода и нанесете върху лицето си с кръгообразни масажни деижения....[ още ]