Какво разкрива за вас размера на ръката ви

Какво разкрива за вас размера на ръката ви

Малки ръце или големи ръце?

Източник: , , 15.03.2017
Какво разкрива за вас размера на ръката ви
Малки или големи ръцеКакъв тип ръце са по-добри, малки или големи?

Поверието казва че малките ръце събират злато, а големите ръце държат пръчка; големите ръце обработват земята, а малките ръце държат щастието. И двете твърдят, че хората с малки ръце имат по-добра съдба от онези с големи. Това е донякъде вярно защото хората с големи ръце от гледна тозка на хиромантията, се опитват да бъдат благоразумни във всяко начинание и нямат смелостта да изгорят мостовете и да се впуснат в някоя авантюра. Затова и често изпускат възможности да натрупат богатство. Онези с малки ръце са амбициозни и обикновено не пропускат възможност да получат повишение или да натрупат състояние, като те често са с добро положение, но и често губят инвестиции които правят с лекомислени решения. Така, че и големите и малките ръце си имат своите предимства и недостатъци. Стига ръцете ви да са в хармония с другите части от тялото ви ще имате добра съдба. Голямото тяло с малки ръце или малко тяло с големи ръце развалят този баланс. Както се казва в хиромантията, хората с големи ръце и малко тяло харчат повече, докато хората с голямо тяло но малки ръце обикновено са бедни.

Как да определите големината на ръцете си?
Няма точни стандарти за определяне на големината на ръцете, както и с определянето на мазнините в тялото ви - всичко зависи от вашия ръст. Може да направите правилно определение само ако вземете хора с еднакъв ръст и са в една и съща позиция.

Ако имате големи ръце
Хората с малко тяло, но с големи ръце обикновено харчат много

1. Според традиционната китайска култура, хората с големи ръце обикновено са склонни да губят пари и не могат да ограничават своите разходи. Китайския идиом "големи ръце и крака" означава - човек който харчи много и доказва горното твърдение. Обикновено хората с големи ръце се радват на голям късмет, но харчат повече от колкото изкарват. Често харчат без да се замислят за последствията или казано с други думи - живеят от заплата до заплата.

2. Сравниени с тялото, хората които имат относително големи ръце, са тесногръди и предпазливи, рядко влизат в авантюри и не правят почти нищо без да го планират предварително, затова са подходящи за аналитична работа. Те са консервативни и с занижени изисквания. Ако е жена е вероятно да не могат добре да се справят с междуличностните отношения.

Ако имате малки ръце
Хората с голямо тяло но малки ръце, често са бедни

1. Хората с голямо тяло, но малки ръце често са стистнати и дребнави и затова живеят в бедност.

2. Хората които имат малки ръце в сравнение с тялото си имат остър ум, адаптивни са решителни и импулсивни и не се страхуват от нищо. Те са смели и свободомислещи и лесно вземат решения в работата.

Жените с малки ръце не са добри в шиенето и готвенето, затова не са подходящи за системна работа, а са по-добри в работа свързана с продукция или международни отношения.

От друга страна мъжете с малки и добре балансирани форми на ръцете се радват на големи богатства. Това не означава, че ще получат това богатство наготово - те просто имат потенциала да го направят и почти никога не харчат неразумно.
Тези мъже обаче ще имат големи проблеми ако изкарват прехраната си с тялото в едно конкурентно общество. Вместо това трявба да използват главата си и вродената си съобразителност.
Мъжете с малки ръце могат да се сдобият с големи богатства.

Среден размер ръце
Хората с правилни размери на ръцете притежават големи знаиня и добре се оправят в обществото. Ако са рационални и толерантни ще успеят стига да са отдадени на това което правят и да не се отказват лесно. Ако ръцете са еластични и солидни, имате много добро бъдеще.


1 гласа
Статия
Какво разкрива за вас размера на ръката ви

СЪДБАТА - Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили

Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили
Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили

Всеки от нас поне веднъж в живота си е бил сигурен, че съдбата му праща някакъв знак, за да го предупреди, че ще му се случи нещо...[ още ]

Привлечете парите с Индийско Орехче

Привлечете парите с Индийско Орехче
Привлечете парите с Индийско Орехче

Направете си сами магия с индийско орехче, за да приблечете по-бързо парите към вас. Извадете банкнотите, които имате в портмонето си....[ още ]

Бирата ни прави по-хубави

Бирата ни прави по-хубави
Бирата ни прави по-хубави

Биротерапията с успех се прилага за извеждането на канцерогенни вещества от организма, а също и соли от бъбреците и покочните пътища. Съответно пивото понижава риска от ракови...[ още ]

Почистете лицето, за да светне като порцелан

Почистете лицето, за да светне като порцелан
Почистете лицето, за да светне като порцелан

Със сода за хляб. Смесете 2 лъжички сода за хляб и малко вода и нанесете върху лицето си с кръгообразни масажни деижения....[ още ]