Какво разкрива за вас размера на ръката ви

Какво разкрива за вас размера на ръката ви

Малки ръце или големи ръце?

Източник: , , 15.03.2017
Какво разкрива за вас размера на ръката ви
Малки или големи ръцеКакъв тип ръце са по-добри, малки или големи?

Поверието казва че малките ръце събират злато, а големите ръце държат пръчка; големите ръце обработват земята, а малките ръце държат щастието. И двете твърдят, че хората с малки ръце имат по-добра съдба от онези с големи. Това е донякъде вярно защото хората с големи ръце от гледна тозка на хиромантията, се опитват да бъдат благоразумни във всяко начинание и нямат смелостта да изгорят мостовете и да се впуснат в някоя авантюра. Затова и често изпускат възможности да натрупат богатство. Онези с малки ръце са амбициозни и обикновено не пропускат възможност да получат повишение или да натрупат състояние, като те често са с добро положение, но и често губят инвестиции които правят с лекомислени решения. Така, че и големите и малките ръце си имат своите предимства и недостатъци. Стига ръцете ви да са в хармония с другите части от тялото ви ще имате добра съдба. Голямото тяло с малки ръце или малко тяло с големи ръце развалят този баланс. Както се казва в хиромантията, хората с големи ръце и малко тяло харчат повече, докато хората с голямо тяло но малки ръце обикновено са бедни.

Как да определите големината на ръцете си?
Няма точни стандарти за определяне на големината на ръцете, както и с определянето на мазнините в тялото ви - всичко зависи от вашия ръст. Може да направите правилно определение само ако вземете хора с еднакъв ръст и са в една и съща позиция.

Ако имате големи ръце
Хората с малко тяло, но с големи ръце обикновено харчат много

1. Според традиционната китайска култура, хората с големи ръце обикновено са склонни да губят пари и не могат да ограничават своите разходи. Китайския идиом "големи ръце и крака" означава - човек който харчи много и доказва горното твърдение. Обикновено хората с големи ръце се радват на голям късмет, но харчат повече от колкото изкарват. Често харчат без да се замислят за последствията или казано с други думи - живеят от заплата до заплата.

2. Сравниени с тялото, хората които имат относително големи ръце, са тесногръди и предпазливи, рядко влизат в авантюри и не правят почти нищо без да го планират предварително, затова са подходящи за аналитична работа. Те са консервативни и с занижени изисквания. Ако е жена е вероятно да не могат добре да се справят с междуличностните отношения.

Ако имате малки ръце
Хората с голямо тяло но малки ръце, често са бедни

1. Хората с голямо тяло, но малки ръце често са стистнати и дребнави и затова живеят в бедност.

2. Хората които имат малки ръце в сравнение с тялото си имат остър ум, адаптивни са решителни и импулсивни и не се страхуват от нищо. Те са смели и свободомислещи и лесно вземат решения в работата.

Жените с малки ръце не са добри в шиенето и готвенето, затова не са подходящи за системна работа, а са по-добри в работа свързана с продукция или международни отношения.

От друга страна мъжете с малки и добре балансирани форми на ръцете се радват на големи богатства. Това не означава, че ще получат това богатство наготово - те просто имат потенциала да го направят и почти никога не харчат неразумно.
Тези мъже обаче ще имат големи проблеми ако изкарват прехраната си с тялото в едно конкурентно общество. Вместо това трявба да използват главата си и вродената си съобразителност.
Мъжете с малки ръце могат да се сдобият с големи богатства.

Среден размер ръце
Хората с правилни размери на ръцете притежават големи знаиня и добре се оправят в обществото. Ако са рационални и толерантни ще успеят стига да са отдадени на това което правят и да не се отказват лесно. Ако ръцете са еластични и солидни, имате много добро бъдеще.


0 гласа
Статия
Какво разкрива за вас размера на ръката ви

Великден

Великден
Великден

Великият ден на Възкресението представя най-пълно основната християнска догма - вярата във възкресението на праведниците в един по-хубав свят.

В християнската религия на Възкресение (Великден) се чества връщането на...[ още ]

Велика събота

Велика събота
Велика събота

На Велика събота Църквата възпоменава телесното погребение на Иисуса Христа и слизането Му в ада.

Църковното богослужение започва през този ден рано сутринта и продължава непрекъснато до края на деня,...[ още ]

Велики петък

Разпети петък

Велики петък
Велики петък

Велики петък или Разпети петък, най-тъжният, най-тежкият ден – денят, в който е разпнат Божият син Иисус Христос, за да стане изкупителна жертва за греховете на човечеството - "изтезаван за нашите беззакония и...[ още ]

Велики четвъртък

Боядисване на яйца

Велики четвъртък
Велики чвтвъртък

Днес е Велики четвъртък, най-важният ден от Страстната седмица и първият преди празника Възкресение Христово, в който според традицията се боядисват яйца. Велики четвъртък крие много символика. На този...[ още ]