Хората в сънищата

Хората в сънищата

Какво означават символите на хора в съня ви

Източник: , , 29.09.2017
Хората в сънищата
Сънища с хора
Хората в сънищата

Хората в сънищата може да означават или да символизират различни неща в зависимост от това дали са ви познати или не и каква е връзката ви с тях в релания ви живот.

Ако сънувате хора които познавате
Когато някой познат се появи в съня ви това може да е знак че имате проблем с този човек, който трябва да разрешите в реалния живот затова и проблема е основна тема в съня ви.
От друга страна, притеснение в реалния ви живот може да наподобява нещо от миналото ви в което тези хора да са имали някаква роля.
Въпреки че най-често хората в сънищата ви са всъщност различни аспекти от вас самите. Човека всъщност е проекция на позитивен или негативен характер - вероятно сянка от вас самите (част от вас която не искате да признаете или предпочитате да забравите).
Трябва да се опитате да индентифицирате тази позитивна или негативна ваша черта - каква следа откривате в съня си или какава дума ви идва на ум когато мислите за този човек? Каква е тяхната професия? Какво е правел този човек при последната ви среща? Замислете се над името на човека или неговия прякор. Дали няма някакво скрито значение или игра на думи скрита зад името?

Непознати в съня ви
Те може да се отнасят за някакви аспекти от вас които все още не сте открили, или пък отказвате да разкриете. Може да са хора които сте срещнали през деня но не сте забелязали защото не са били важни за вас. Това може да са насоки които да ви помогнат.
Непознатите също така може да са свързани с това че някой се държи странно с вас.

Научете се да разпознавате хората в сънищата си
При всички случай в повечето от сънищата ви присъстват хора. Затова да се научите да ги разпознавате е изключително важно за да можете правилно да разберете съня си. Най-вероятно ще може да асоциирате много от хората с определен тип или шаблон на поведение. Ето и един кратък списък от асоцииации които може да използвате като изходна точка:
Пристрастен, артист, атлет, дебелак, страхливец, лечител, клюкар, съдия, лъжец, сестра, вечно отлагащ, тиранин, крадец, жертва, бунтар, слухтар.

В психологията на Юнг, женското е вътрешното, а мъжкото е външното. Често мъжкото и женското са отречени или подтиснати от сънуващия. Да се научите да приемате тази част от себе си е важна стъпка в процеса на съзряване и както казва Карл Юнг, това е причината те да се появяват толкова често в сънищата ви маскирани като различни хора.


8 гласа
Статия
Хората в сънищата

Ясновидци - хора, които могат да погледнат отвъд

Ясновидци - хората, които могат да погледнат отвъдПроникване през пространството и времето Новите открития в редица науки възродиха интереса към функционирането на съзнанието и явленията, които могат най-общо да се дефинират...[ още ]

Кръстословиците са полезни за възрастните хора

Кръстословиците са полезни за възрастнитеАмериканско изследване, публикувано в медицинското списание „Неуролоджи”, показва, че стимулиращите ума дейности като решаване на кръстословици, логически игри, редене на...[ още ]

Фенг шуй - Ба-гуа: Полезни хора, ангели – северозапад

Този сектор във фън шуй отговаря за баланса в живота ви, за синхронизирането на живота ви. Ако е активизиран, никога няма да имате проблем с намирането на помощ от другите, за каквото и да е. Винаги ще срещате точните хора, на точното място и в подходящия момент. Ще получавате помощ, както от хората, така и от ангелите хранители и други висши духовни същности. Тази зона се отнася и до пътешествията. Активизирайте я с подходящ символ и ще видите с каква лекота...[ още ]

Хора

Най-важното нещо, за което трябва да се замислите, когато се срещате с човек в съня си или се превръщате в такъв, е дали той представлява черта на характера ви. Хората в съня ви също могат да означават че има нещо недовършено между вас и може да продължи да ви се явява до като конфликта не бъде разрешен. Също така обърнете внимание дали познавате хората, които сънувате и какво свързвате с тях....[ още ]
Статии