Сънища в които се омъжвате или жените

Сънища в които се омъжвате или жените

Символиката на сватбат а в съня

Източник: , , 29.09.2017
Сънища в които се омъжвате или жените
Сънища със сватба
Женитба в сънищата

Значението на сънищата в който се жените може да варира в зависимост от това дали вече сте женени или искате да бъдете и това какви са чувствата ви към женитбата като цяло.

Ако се жените в съня си
Да сънувате че се жените може да показва вашето отдаване във връзките ви с някого или нещо.
Може да е символ за съюз или сливането на мъжката и женската част от вас.
Може да е свързано със сбъдване на желание, ако желаете да се омъжите в реалния живот.

Ако се жените за настоящия си съпруг/съпруга
Може да символизира преразглеждане или осмисляне на развитието на връзката ви. Вземете в предвид как се чувствате - щастливи ли сте или нещастни от факта че се жените отново за настоящия си съпруг/съпруга?

Жените се за бишвия/бившата
Може да е свързано с това което сте наузили от опита си и сте приели края на връзката ви.
Също така може да означава че откривате прилики м/у бившия/та и сегашната си връзка.
Може да е свързано и с това как се отнасяте и какви са чувствата ви относно това че се жените или че ще се ожените.
Друга интерпретация на съня е свързана с това че усещате завист към щастието на другите. Ако видите че някой друг се омъжва, замислете се за характерите на младоженеца и младоженката и как те си взаимодействат. Може да е свързано с аспекти във вас самите, които се опитвате да приемете и свържете.

Други сънища свързани със сватба
Ако сънувате сватбено облекло или сватбен пръстен, това може да означава че настоящата ви връзка се развива към следващата стъпка и обмисляте възможността да се омъжите. Може би изпитвате желание да се отдадете на някого или нещо.
Ако сънувате счупена венчална халка, може да символизира страха ви че брака ви е застрашен от раздяла или е предупреждение за това че не трябва да се омъжвате.
Ако сте жена и сънувате че носите брачно було, може би криете истинските си чувства относно женитбата ви пред себе си или пред другите. Ако сте мъж и видите жена с було, може би не сте напълно сигурни с кого сключвате брак, или още не сте срещнали НЕЯ или пък все още не сте напълно сигурни коя е тя.
Ако сънувате планирането на сватба или се сънувате в деня на сватбата, това може да е отражение на възбудата ви относно това че сключвате брак. От друга страна съзнанието ви може би се опитва да свикне с идеята че се жените или това показва потенциалните ви планове за бъдещето.
Ако сънувате че сте на сатбен прием, това може да е свързано с някакъв семеен празник или е напомняне за това какво щастие ви е донесъл партньора и новото ви семейство.


6 гласа
Статия
Сънища в които се омъжвате или жените
Статии