Ръцете в сънищата

Ръцете в сънищата

Символите на ръцете в съня

Източник: , , 29.09.2017
Ръцете в сънищата
Ръцете в сънищата
Ръцете в сънищата

Използваме ръцете си по различен начин през деня и затова може да има много различни значения на този символ в сънищата.

Сънищата в които присъстват ръце, може да се отнасят за създавене, лекуване или молитва Може да са символ и на желанието да ни подадат или ние да дадем "ръка за помощ" Възможно е и да са свързани с това че искаме да аплодираме някого за неговото постижение.

Да си мием ръцете
Ако си миете ръцете на сън, то може би искате да "си измиете ръцете" в определена ситуация или да се опитвате да се отървете от нещо.

Сгънати или извиващи се ръце
Ако ръцете ви са извити по време на съня ви това може да означава че се притеснявате за някакъв проблем в реалния си живот.

Хващат ви ръце
Може да е символ на това че някой или нещо се опитва да привлече вниманието ви. Възможно е да се усещате така сякаш околните се опитва да ви отнемат нещо. Може би също така имате чувството че някой ви контролира.

Ръцете ви са отрязани
Ако сънувате че ръцете ви са отрязани това може да представя усещането ви че нямате контрол или сте безсилни в определена ситуация. Може би не можете или не искате да помолите за помощ. Сякаш не можете да се справите със ситуацията. Може да е символ на това че трябва да вземете в ръцете си или да разберете нещо което се случва в реалния ви живот.


5 гласа
Статия
Ръцете в сънищата
Статии