Демоните в сънищата

Демоните в сънищата

Символиката на демоните в сънищата

Източник: , , 28.09.2017
Демоните в сънищата
Демоните в сънищата
Сънища с демони

Когато сънувате демони, това означава, че подсъзнанието ви се опитва да ви отправи предупреждение. Демоните обикновено са хора които се отнасят зле с вас, неморални са или се опитват да ви провалят.

Вероятно ще се почувствате уплашени или ядосани с подобен лош сън, но ролята на тези сънища е терапевтична. Те се опитват да ви отворят очите за определени факти и да ви помогнат да видите скритите опасности, които заплашват вашия живот и щастие.

Сънищата ви разкриват горчивата истина такава какватао е, така че да можете да избегнете капаните, също както и душевни заболявания.

Демоните които виждате в сънищата си може да са на нечестни партньори, хора, които ще ви предадат или имате любовна връзка с тях, или хора които ви завиждат и искат да откраднат привилегиите с които вие разполагате в живота.

Бъдете много внимателни когато в съня ви се появят демони и мислете преди да действате.

Ако имате намерение да се жените или например да започвате нов бизнес, по добре е да се откажете ако в съня ви се появи демон.

Може също да виждате демони в сънищата си като отражение на негативните черти на собствения ви характер, а не на други хора от обкръжението ви. В този случай те най-вероятно ще се появят във формата на извънземни от друга планета или странни същества които нямат кръв.

Ако в сънищата ви се появяват картини с лица на демони това е свързано с други хора. Когато се показват някак замаскирани - са част от вашата личност.

При всички случай можете да се защитите ако разучите езика на сънищата си и започнете да ги интерпретирате използвайки научни методи, нещо като безплата психотерапия. Подсъзнанието ви което диктува вашите сънища, е всъщност най-добрия доктор, който се опитва да предпази душевното ви здраве, изпращайки съобщения посредством сънищата ви.

Тази защита работи винаги когато дивата страна на вашето съзнание постоянно се опитва да унищожи човешката ви страна използвайки абсурдност или имате много врагове в реалния си живот.

За да може да запази душевното ви здраве, подсъзнанието ви дава информация не само за вашия психологически свят, но също и за това какво се случва в заобикалящата ви среда, понеже твърде много опастности постоянно ви дебнат и се опитват да ви унищожат.

Когато обръщате внимание на сънищата си и ги записвате редовно, интерпретирате ги посредством научни методи, ще откриете, че подсъзнанието ви е много мъдър саветник и психолог. Следвайки неговите наставления, ще се отървете от всички опасности и кошмари, докато се учите да живеете спокойно и щастливо живота си.

Следвайки учението на Карл Юнг и неговите изследвания върху човешката психика, откриваме лекарството за всички душевни болести и опростявайки научния метод на интерпретирането на сънищата се научаваме как точно да си превеждаме онова което подсъзнанието се опитва да ни каже така че да можем да открием спокойствие, мъдрост и здраве.


3 гласа
Статия
Демоните в сънищата
Статии