Да сънувате смърт

Да сънувате смърт

Смъртта в сънищата

Източник: , , 22.05.2017
Да сънувате смърт
Да сънуваш смърт
Да сънуваш смърт

При традиционното интерпретиране на сънища, хората често сънуват смърт като символ на промяна или ново начало в живота си или за хората около тях. Смъртта в съня също се свързва с това, че трябва да приемете ново предизвикателство. При такъв сън, трябва да се опитате да откриете и приемете новия си житейски път, което често означава че ако имате куража да започнете от нулата ще получите шанса си за ново начало. Като цяло смъртта в сънищата е благоприятен знак, който е символ за по-добър късмет.

Психологическа интерпретация на смъртта в съня:
Смъртта е края на нещо старо и началото на ново, което може да означава края на някаква връзка или началото на нов етап в живота. Смъртта в сънищата символизира, ново начало, край или отминаването на някаква част от досегашния ви живот.

Да сънувата вашата смърт или смъртта на някого може да означава, че дълголетието ви ще се увеличи.

Да сънувате собствената си смърт не е притеснително, ще се радвате на богатсво, добро здраве и дълъг живот. Това също е знак за началото на нов етап живота или някакви големи промени които ви предстоят.

Ако сънувате смъртта на някой познат означава, че той или тя губи жинеността си и е възможно да умре.

Да сънувате, че умира непознат означава, че бизнеса ви или кариерата ще имат благоприятен обрат и ще просперирате и ще натрупате състояние.

Ако сънувате смъртта на приятел който е жив, означава че ще имате късмет.

Да сънувате смъртта на роднина или приятел означава, че той или тя ще се радват на добро здраве и ще имат дълъг живот.

Да сънувате смъртта на любовникат си означава, че той/тя се радват на стабилен живот и ще се омъжите и ще заживеете щастливо заедно.

Да сънувате смъртта на врага си, означава че живеете застоял живот без особени тревоги и ще имате лоялни и верни приятели които ще бъдат толерантни и ще можете да разчитате на тях.

Ако сънувате умрели животни означава че може да пострадате от финансови загуби.

Да сънувате смъртта на куче, означава, че доверен приятел или асистент ще умре.

Още за смъртта в сънищата:
Сънища свързани със смъртта
Сънища със смърт
Сънища свързани със здравето


11 гласа
Статия
Да сънувате смърт
Статии