Да сънувате бебе

Да сънувате бебе

Какво означава ако сънувате бебе

Източник: , , 09.05.2017
Да сънувате бебе
Да сънувате бебе
Да сънувате бебе

От една страна, да сънувате бебе може да означава че не сте достатъчно социализирани, т.е. вашата чистото, натура и истинска природа на наранимото ви сърце и желанието ви да бъдете обичани. От друга страна, може да предполага самоизграждането, новите възможности и добър късмет, усилията ви ще бъдат възнаградение и ще започнете нов етап от живота си.

Ако сте бременни, да сънувате бебе показва, че желаете да имате здраво бебе и съня ви няма специално значение. Ако не сте бременни, съня показва подсъзнателното ви желание за дете. От друга страна ако не знаете дали сте бременни и сънувате бебе, тогава е възможно да сте бременни и още да не го знаете: това е знак, който тялото ви дава, чрез съня ви. Ако сте родители от скоро, да сънувате бебе което е в опастност или се задушава е показател за безпокойството ви за бебето. Като цяло, да сънувате, че раждате бебе означава че ще забременеете, ще направите състояние или ще имате високи доходи.

В психологията, да сънувате бебе е един от основните сънища, особено за жените. Като цяло бебето в съня е символ на "плануване" и "надежда". При интерпретацията на подобен сън трябва да се вземат предвдид чувствата ви към бебето. Ако съня ви прави щастливи, това показва че ще изпълните надеждите си и ще откриете щастието, същото се отнася и ако в съня си държите бебето или бебето ви се усмихва или се смее на глас. Ако съня ви ви е направил нещастни или по-скоро сте изпитали досада, това показва, че сте загубили надежда или ви липсва нещо важно в живота, същото се отнася и ако сънувате че бебето плаче или е мъртво.

Да сънувате, че държите бебе означава, че ще бъдете възнаградени или ще получите нещо важно в близко бъдеще.

Да сънувате как бебето се смее подсказва за добри взаимоотношения с околните и ще имате много приятели заради вашата искреност

Ако сънувате плачещо бебе, показва че подтискате нещо у вас и това ви прави нещастни, трябва да се успокоите и за известно време да не предприемате рискови или опасни действия.

Ако сънувате болно бебе, показва, че вероятно ще имате трудности в любовта или работата си.

Да сънувате мъртво бебе е показател, че губите надежда заради провалил се план или загубата на нещо важно за вас.

Да сънувате че бебето говори, може да е индикация че ще изпитате затруднения или ще срещнете лош човек, чиято цел е да ви навреди.

Да сънувате, че бебето ви се усмихва, символизира гладко изпълнение на плановете ви и че ще получите помощ от някого или ви очакват добри новини в близко бъдеще.

Да сънувате красиво и сладко бебе е индикация че ще имате добър късмет

Ако сънувате грозно бебе, символизира предателство от някой близък до вас човек.

Ако сънувате, че новородено бебе ходи, показва че усилията ви в работата ще бъдат възнаградени.

Статии с бременност:
Как да се справим със сънищата по време на бременността

Сънищата през бременността
Сънища през бременността
Сънищата по време на бременност
Притеснително реални сънища, които пречат на съня ви по време на бременност.

Сънища в които сте бремена (без да сте в действителност) :
Сънища в които сте бремени или раждате

Основни типове сънища:
Сънища с бременност
Сънища с бебета


9 гласа
Статия
Да сънувате бебе
Статии