Сънища с риби

Сънища с риби

Източник: , , 05.05.2017
Сънища с риби
Сънищ с риби
Риби в сънищата

Риба във вода
Ако сънувате, че рибата плува в чисти води, това е символ, че ще се сдобиете с пари и сила, може да е и израз на доброто ви настроение или това че се намирате в щастлива ситуация. Може и да е индикация, че ще получите неочаквана промоция или парично постъпление. Ако жена има подобен сън обаче, може да е символ на това че нейните действия са ограничени от съпруга й.

Ако сънувате, че рибата се мъчи в мътни води, показва че може да се натъкнете на известни спънки в работата или ще ви е трудно да направите прогрес. Може дори да бъдете понижени.

Ако сънувате, че връщате умряла риба във водата за да я спасите, това показва надеждата ви да получите подобаваща позиция за вашите собствени възможности за да имате развитие в кариерата си.

Ако в съня ви рибата подскача във водата, това е знавение, което означава че в работата ви положението ще се подобри и доходите ви ще нарастват. От друга страна обаче ако рибата изкача от водата и пада на сухо, това е предупреждение за това че трябва да премислите нещата внимателно преди да действате. Нещо повече, ако рибата успее да се върне във водата, вие ще превъзмогнете всички трудности и ще успеете.

Жива или мъртва риба
Ако рибата която сънувате е жива, вероятно ви предстои пътуване по море. Обратното - ако рибата е мъртва, това е индикация за разочарование и тревога. Може да изпитате спънки, трудности в работата или живота.

Ядете риба
Ако сънувате, че ядете риба показва, че късмета ви в любовта не е много добър, също така може да означава, че сте здрави и щастливи.

Купувате риба или получавате риба като подарък
Ако сънувате, че купувате риба, може да получите наследство или подарък.

Да сънувате, че някой ви дава риба като подарък е индикация че ще получите земя или може да бъдете поканени на сватба. И ако рибата което получите е изсушена, ще имате пари в излишък.

Ловите риба
Да сънувате че сте за риба обикновено означава, че не можете да устоите на изкушението.
Ако ловите риба на брега на река - може да имате някакви неуспехи във взаимоотношенията си.
Ако водата в която ловите риба е чиста, толко че може да видите как рибата в нея плува, ще получите каквото искате и ще постигнете свойте стремежи.
Ако сънувате че хващате голяма риба, показва че всичко около вас е наред. Например, ако жена го сънува - ще се омъжи за богат мъж, онези които искат богатство и онези които искат власт ще я получат.

Ако мъж сънува, че хваща риба (подхвърлена), ще бъде изправен пред някакво бедствие. Ако жена има подобен сън е възможно да се омъжи за богат мъж и да има щастлив живот.

Ако сте хванали златна рибка, ще се радвате на приключения.

Съня с хващане на риба с ръце е индикация за успех. Колкото по-дълга е рибата която хванете, толкова по-голям ще е успеха.

Ако сънувате че сте нагазили във водата за да хванете рибата, това означава че трявба да разчитате на собствените си сили и способности както и на невероятния си кураж за да постигнете мечтите си.

Яздите риба
Сън в който яздите риба и се носите свободно с нея във водата показва, че ще ставате все по-здрави и по-здрави.

Ако момиче сънува риба
Ако младо момиче има в съня си риба, това показва че ще има красив и талантлив съпруг.


4 гласа
Статия
Сънища с риби
Статии