Сънища с пари

Сънища с пари

Парите в сънищата

Източник: , , 20.03.2017
Сънища с пари

Сънища с париНезависимо дали сънувате, че получавате пари или пък че сте загубили всичките си спестявания, парите в сънищата обикновено са свързани с онова което цените в живота си. Ако сънувате, че получавате пари, това означава ще сте на такъв етап от живота, си в който знаете ясно какви са вашите ценности и какво наистина е важно. Ако сънувате, че губите пари, може би изживявате време в което се усещате сякаш сте загубили чувстовто си за онова което е ценно и значимо. Запитайте се какво сте ценили в миналото и как това се е променило в настоящето - това може да ви помогне да разберете кое причинява негативното усещане.

Сънища със загуба на пари, често се свързват и със загубата на способности или квалификации необходими за постигането на някаква желана цел. Трупането на пари може да означава и егоизъм, докато споделянето им и раздаването може да бъде свързано с благородство.

Друго не толкова психологическо значение на подобен сън - смята се за добър късмет да намерите или да получите пари, предстоят ви щастливи дни. Има поверие според което да намериш пари в съня си означава раждане, нов член в семейството.


2 гласа
Статия
Сънища с пари
Статии